За да виждате този флаш Ви е нужен
Adobe Flash Player версия 6 или по-висока!

Get Adobe Flash player

BULGARIA HOLIDAYS HOTELS & RESORTS
PROPERTY MANAGEMENT
ДЕТСКИ ПРОГРАМИ
СВАТБЕНИ ТЪРЖЕСТВА
КОНФЕРЕНЦИИ И МЕРОПРИЯТИЯ
СПОРТНИ ДЕЙНОСТИ
ХОТЕЛИ И ПОЧИВКИ В БЪЛГАРИЯ
ХОТЕЛИ И ПОЧИВКИ В ЧУЖБИНА
ТРАНСПОРТ
ГАЛЕРИЯ

НОВИНИ И СЪБИТИЯ
31 Декември 2017
НОВА ГОДИНА В ГРЪЦКИ РЕСТОРАНТ
31 Декември 2017
НОВА ГОДИНА В РЕСТОРАНТ ЕВРОКИТЧЕН / АЗИАТСКИ
31 Декември 2017
НОВА ГОДИНА В ПИАНО БАР "МЕЛЪДИ"
31 Декември 2017
НОВА ГОДИНА В РЕСТОРАНТ "КЛУБ ХАУС"
31 Декември 2017
НОВА ГОДИНА В РЕСТОРАНТ "ХАЛФ УЕЙ ХАУС"
архив новиниВАЛУТНИ КУРСОВЕ


търсене:
началоновиниMercedes-Benz Open 2010 в Пирин Голф & Кънтри Клуб


Mercedes-Benz Open 2010 в Пирин Голф & Кънтри Клуб

01 Юни 2010

Mercedes-Benz Open 2010 в Пирин Голф & Кънтри Клуб

Брой 8, 29.05.2010

 

 

 

 

 

 

Иван  Трасиев печели Mercedes-Benz Open 2010 с Пар на Ian Woosnam

 

Голф турнирът Mercedes-Benz Open 2010 набира все по-голяма популярност. Пролетното издание на турнира се проведе на Пирин Голф & Кънтри Клуб, гр. Разлог на 29 май 2010.

 

Иван Трасиев печели третото издание с най-висок брутен резултат- 36 точки и първият голфър-аматьор направил Пар на игрището на Ian Woosnam, където специалната награда е предоставена от Mercedes-Benz съвместно с Пирин Голф & Кънтри Клуб- Уикенд за двама в Пирин Голф, с любезното съдействие на спонсора, следван от Жан-Марк Ригай с 32 точки и Иван Голомеев с 25 точки.

 

Вълнение сред гостите и участниците предизвика възможността, която бе дадена на голфърите в партньорство с Алианц България: да спечелят чисто нов Mercedes-Benz E-Class, правейки Hole-in-One на 9та дупка (пар 3) . За общо съжаление, нямаше участник, който да си тръгне от игрището с бизнес лимузината, но организаторите обещаха да повторят състезанието при следващото издание на турнира.

 

Атрактивните награди, които бяха подготвили сонсорите очароваха участниците. Състезанието, което се проведе във формат Индивидуален Стейбълфорд, предизвика интереса не само на българите, но и на участниците от различни държави.

 

Турнирът Mercedes-Benz Open 2010 събра 62 голфъри на Пирин Голф & Кънтри Клуб, сред които не липсваше и чуждестранно присъствие. Сред участниците беше и словашкият посланник Карол Мистрик и чешкият посланник Мартин Клепетко. През целия ден времето бе слънчево и участниците се насладиха на голф играта сред красивата природа на Пирин планина. На играта се любуваха и служителите на Актавис и Кейбълтел, дошли на тийм билдинг в Пирин Голф. Освен голф занимания, на гостите бе предоставена информация за комплекса и протичащия турнир.

 

Освен любителите на голфа, бяха поканени и отбрани клиенти на Mercedes-Benz. Всички присъстващи имаха възможност да изпробват качествата на най-новите модели на марката за тази година. Съвместно с Балкан Стар, Пирин Голф & Кънтри Клуб организира голф курс „Запознай се с Голфа” за клиентите на ексклузивната марка автомобили, които имаха възможност да направят своите първи стъпки в престижната игра и да възбудят желанието си за игра.

 

Церемонията по награждаването се проведе в ресторанта на Клубната сграда от Маркетинговия директор на Балкан Стар Аутомотив- Филип Китов, Изпълнителния Директор на Пирин Голф- Йордан Каназирев, Президента на клуба-Николай  Калоянов и Голф Директора-Николай Станев. Освен предвидените награди за 1во място за най-висок нетен резултат в трите дивизии, където първи в дивизия А,Б и В станаха съответно Любомир Минчев, Антон Тушев и Мартин Дановски, отличени бяха Джими Коб  за най-дълъг драйв и Роберт Хендерсън   за най-близо до дупката ( 2 метра от дупката ).

Генералният представител на Mercedes-Benz за България "Балкан Стар", дългосрочно се e обвързал с голфа като официален спонсор на едноименния турнир, който се провежда за трета поредна година. Това е световна политика на германската компания още от 1990 г. , когато става официален спонсор и партньор на първия професионален голф турнир в Германия Mercedes German Masters.
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ

3 МАРТ в Пирин Голф Хотел & СПА *****
ПИРИН ГОЛФ ХОТЕЛ & СПА ***** - Промоционална Оферта - 04.01 - ...
АПАРТАМЕНТЕН КОМПЛЕКС ПИРИН ГОЛФ & КЪНТРИ КЛУБ - Промоционална...
ПИРИН ГОЛФ ХОТЕЛ И СПА **** СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА 06.03 – 31.03....
АПАРТАМЕНТЕН КОМПЛЕКС ПИРИН ГОЛФ & КЪНТРИ КЛУБ - Промоционална...
АПАРТАМЕНТЕН КОМПЛЕКС ПИРИН ГОЛФ & КЪНТРИ КЛУБ – НОВОГОДИШНА О...
3 Март в Апартаментен комплекс Пирин Голф & Кънтри Клуб 4****

всички оферти »    


КАЛЕНДАР


ДЕСТИНАЦИИ

Австрия
Англия
Балтийски републики
ГОЛФ ПАКЕТИ - ЧУЖБИНА
Германия
Гърция
Дубай
Египет
Израел
Иран
Испания
Италия
КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА
Малта
Мароко
ПРОМО ОФЕРТИ
Португалия
Почивки и Екскурзии - ТЕЗ ТУР
Програми 55+
Румъния
Русия
Тунис
Турция Екскурзии
Франция
Хърватска
Черна Гора
Чехия
 
  www.bulgariaholidays-bg.com © 2018 България Холидейз. Всички права запазени.

дизайн и програмиране:
УебДизайн Професионалистите се отличават
 
eXTReMe Tracker