За да виждате този флаш Ви е нужен
Adobe Flash Player версия 6 или по-висока!

Get Adobe Flash player

Bulgaria Holidays Hotels & Resorts
Κρατήσεις
Διαχείρισης ακινήτων
Συνέδρια και εκδηλώσεις
Αθλητικεσ δραστηριοτητεσ
Σχολειο για σκι
ATV & off road
Βουνισια ποδηλατοδρομια
Πεζοδρομιακεσ διαδρομεσ
Τενισ
Κολυμπημα
Rafting
Ιππασια
Paintball & βολη με arbalet, τοξο και
Χωριατικοσ τουρισμοσ
Γκολφ
Μεταφορές
Gallery

Νέα και Εκδηλώσεις
08 November 2011
Η πρόταση μας για τη Πρωτοχρονιά Ξενοδοχείο Ραζλ&#
08 November 2011
Η πρόταση μας για τη Πρωτοχρονιά Ξενοδοχείο Κατά&#
08 November 2011
Παραμύθι πρωτοχρονιάς 2012 Ελληνικό εστιατόριο Octopus
08 November 2011
Παραμύθι πρωτοχρονιάς 2012 Ιταλικό εστιατόριο Casa di pasta
08 November 2011
Παραμύθι πρωτοχρονιάς 2012 Ιρλανδικό pub O` Brian`s
archive newsEXCHANGE RATES
EUR    GBP   
RUB     RON   
USD    CHF   

  * - for 100 RUB
  ** - for 10 RONsearch:
homeΑθλητικεσ δραστηριοτητεσΣχολειο για σκι


Σχολειο για σκι

ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΣΚΙ «BULGARIA HOLYDAYS»

 

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

 

Εμείς προτείνουμε ομαδικά και προσωπικά μαθήματααπό 1 μέχρι 10 άτομα,

-          Σχολείο για σκι και snowboard για 3, 6, 9 και 13 ημέρες από 2 ή 4 ώρες την ημέρα + σκι ο βράδι,

-          Προσωπικά μαθήματα για σκι και snowboard για 1, 2, 3 και 4 ώρες, για ένα ή δυο άτομα,

-          Ενοίκιο ολόκληρου ή μερικού εξοπλισμού για σκι ή snowboard /σκι, στέκες, παπούτσια για σκι, snowboard και μαλακά παπούτσια/, για 1, 2, 3, 6 και 13 ημέρες

Εκπαίδευση για σκι σε ομάδα ή προσωπικά με ένα καθηγητή. Έχουμε περιορισμό μέχρι 10 άτομα σε μια τάξη γιατί έτσι θα εγγυηθούμε την προσωπική προσοχή στον καθένα.

Σ` εμάς εργάζονται καθηγητές για σκι και snowboard με υψηλή ειδικότητα που μιλούν αγγλικά, ρωσικά, γαλλικά και γερμανικά, είναι έτοιμοι να εκπαιδεύουν Βούλγαρους και ξένους, όπως αρχάριους έτσι και προχωρημένους στις πιο καινούριες τάσεις της carving τεχνική.

Διαθέτουμε με τέσσερα σκι γκαρντερόμπες με σκι εξοπλισμού υψηλής ποιότητας, τα περισσότερα είναι Rossignol   με σύστημα carving /σκι με αυτόματες, παπούτσια και στέκες/, όπως και εξοπλισμό για snowboard /snowboard και μαλακά παπούτσια/, που ανανεώνεται κάθε χρόνο, υποστηρίζονται και επισκευάζονται. Οι γκαρντερόμπες βρίσκονται στα ξενοδοχεία μας κξενοδοχείο Κατάρινο**** ξενοδοχείο και spa ξενοδοχείο Περούν****,  ξενοδοχείο Βουλγαρία **** και ξενοδοχείο Ραζλόγκ ***, από τα οποία κάθε 20 λεπτά ξεκινά ένα μικρό σκι λεωφορείο που πάει τους ανθρώπους στο κάτω σταθμό του ελκυστήρα με καμπίνες και ανάποδα στην ίδια περίοδο.

 

Αρχάριοι  

Η σκι εκπαίδευση δεν θα είναι ποτέ πια μακρύ και δύσκολη διαδικασία γιατί με τους καθηγητές μας μπορείτε να μάθετε τα σκι πολύ γρήγορα και με όλη την απόλαυση που αξίζετε. Το μήκος των σκι και το μέγεθος των παπουτσιών που θα χρησιμοποιείτε θα οριστεί σύμφωνα με το ύψος σας, τις δεξιότητες και προχώρηση με την βοήθεια του σκι καθηγητή σας. Σύμφωνα με την συνήθειο σας με την καινούρια αυτή τεχνολογία θα μπορέσετε να έχετε εκπληκτικά αποτελέσματα και αυτό γρηγορότερα από ό`τι νομίζετε.

 

Snowboard

Σταμάτησε να ονειρεύεις, δοκίμασε το hit, θα τα καταφέρεια, έχουμε όλα στη διάθεση, και εμείς – οι καθηγητές για snowboard της «Bulgaria Holidays» είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε!

 

Σκι carving

Έχετε δικά σας και carving ή θέλετε να τα ενοικιάσετε από τις σκι γκαρντερόμπες μας, αλλά δεν ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιείτε? Εμείς θα σας δείξουμε και τα αγαπήσετε αυτή την καινούρια τεχνική μετά από 2 ώρες προσωπικών μαθημάτων.

 

 

OFF PISTE

Για τους καλύτερους οπαδούς των σκι, που θέλουν να κάνουν σκι σε παρθένους τόπους με παρθένο χιόνι, εκεί όπου τελειώνουν οι πίστες και μένει μόνο αδρεναλίνη, οι καθηγητές μας είναι έτοιμοι να προτείνουν ένα απίστευτο βίωμα.

 

Μικρό σκι σχολείο, πιο καινούριες μέθοδοι

Σ` εμάς δεν χρειάζεται κάποιος να κάνει καλά σκι για να διασκεδάζεται σε πολύγλωσση ατμόσφαιρα. Θα μπορέσετε να απολαύσετε την παρέα και τα μαθήματα των καθηγητών μας, που είναι ειδικά εκπαιδευμένοι για ετοιμασία ανθρώπων που θέλουν να κάνουν σκι. Είμαστε ανεξάρτητο σκι σχολείο και έχουμε την ελευθερία συνέχεια να εξελίσσουμε τους τεχνικούς μεθόδους μας, να τελειοποιούμαστε και να εισάγουμε καινούριες τεχνικές για το καλό των πελατών μας. Για οικογένειες και φίλους σε κάθε ηλικία να κάνουν σκι θα είναι γέλιο και περιπέτειες χωρίς ξεκούραση. Σ` εμάς δεν χρειάζεται να είστε πρωταθλητής για να απολαύσετε την αίσθηση να κάνετε σκι.

 

Σημαντικές συμβουλές!!!

Για την επιτυχία στα μαθήματα σκι σας συμβουλεύουμε:

·          Συζητήστε με τους σκι καθηγητές μας για να μπορέσετε να καταλάβετε του μεθόδους εκπαίδευσης

·          Φροντίστε, βέβαια μετά από συζήτηση με τον σκι καθηγητή σας, να διαλέξετε το κατάλληλο μήκος των σκι, το μέγεθος των παπουτσιών, όπως και κατάλληλο εξοπλισμό.

·          Δώστε στον καθηγητή τις απαραίτητες πληροφορίες για εσάς.

·          Αφήστε τον καθηγητή σας να αποφασίσει σε ποια ομάδα να σας βάλει.

·          Να έχετε μεγάλη επιμέλεια κατά την διάρκεια του μαθήματος.

·          Να ντυθείτε σε κατάλληλα ζεστά ρούχα (μπουφάν και παντελόνι  για σκι, γάντια, καπέλο, γυαλιά, κρέμα κατά του ηλίου για το πρόσωπό σας), γιατί στο βουνό ο ήλιος είναι πολύ δυνατός και πρέπει να έχετε γυαλιά με υψηλή UV υπεράσπιση και να χρησιμοποιείτε κρέμα αντί ηλίου.

·          Μη το κάνετε εάν δε θέλετε, μη παίρνετε μαθήματα εάν δεν σας αρέσει.

 

Τιμές και τρόπος πληρωμής

Οι τιμές όλων των σκι υπηρεσιών δείχνονται στο παράρτημα, και η πληρωμή των υπηρεσιών που διαλέξατε εκτελείται στο αντίστοιχο ξενοδοχείο εάν η πληρωμή είναι τοις μετρητοίς ή μέσω τη συσκευή РОS που βρίσκεται σε κάθε γκαρνταρόμπα μας για σκι εάν θέλετε η υπηρεσία να υπολογιστεί στο λογαριασμό του δωματίου σας!!!

 

 


Ski & Snowboard School 2011 2012
PDF 57.14KBΠροσφορές

all offers »    

 
  www.bulgariaholidays-bg.com © 2024 Bulgaria Holidays. All rights reserved.

design & programming:
WebDesign Ltd. Professionals make difference...
 
eXTReMe Tracker